HTML

Drónblog

Manapság egyre elterjedtebbek a filmezésben használatos multikopterek amik beépített kameráktól kezdve akár a nagy, több kilós profi eszközökkel történő légi filmezést is megoldhatóvá teszik.

Hirdetés

dron2_kiado_reklamfelulet6_310_290.jpg

A GoPro mérnökei nem üldögélnek a babérjaikon, igaznak tűnnek a hírek miszerint ők is beszállnak a drónbizniszbe! Az alábbi videót a SAJÁT fejlesztésű drónjukra szerelt GoPro Hero4 kamerájukkal készítették. Nem biztos, hogy véletlen hogy épp a karácsonyi "kaszálás" előtt szivárgott ki "véletlenül" az alábbi drónvideó talán így próbálva csökkenteni a nagy rivális ünnepi eladásait? A DJI-nál kezdhetnek izzadni: a GoPro koptere előreláthatóan 2016. elején kerül majd a boltokba (bár elvileg ők szállítják majd hozzá a gimbalt ha igazak a hírek)!

Ami pedig az egész felvételt még ütősebbé teszi: saját bevallásuk szerint semmilyen képstabilizációs és más utómunkát nem hajtottak végre a videón, így volt rajta a Hero4 memóriakártyáján.

Ilyen szépen stabilizált képet tudnak már most létrehozni azzal a saját fejlesztésű drónnal, ami még csak fejlesztési fázisban van. 
Tipp: a videó felbontását a beállításoknál tudod állítani 720-ról 1440-re. Megéri.

gopro_drone_dron_uj_legujabb.jpg

(Ha tetszett, nyomd meg a gombot!)

down-arrow-inv.png

Címkék: legújabb prototípus drón quadrokopter quadkopter GoPro drón

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://multikopter.blog.hu/api/trackback/id/tr108035630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása