HTML

Drónblog

Manapság egyre elterjedtebbek a filmezésben használatos multikopterek amik beépített kameráktól kezdve akár a nagy, több kilós profi eszközökkel történő légi filmezést is megoldhatóvá teszik.

Hirdetés

dron2_kiado_reklamfelulet6_310_290.jpg

A GoPro-hoz kitalált Phantom2 quadkopter és a beépített kamerás DJI Phantom2 Vision után itt van végre a DJI Phantom2 Vision+! Bár ennek is beépített (saját) kamerája van, a 3 tengelyes stabilizáló rendszere viszont sokkal jobbá teszi az előd Visionnál, ami csak függőleges irányban volt képes mozgatni a kameráját.

DJI Phantom2 vision plus quadrokopter kamera.jpg

Ez is tudja 90 fokban dönteni a kamerát, de jobbra-balra és az előre-hátra mozgásokat is kiszedi a gimbal stabilizátor. Másik nagy előnye, hogy egy -a távirányítón lévő tartóba helyezett- okostelefonon végig láthatjuk amit a kamera lát, módosíthatjuk rajta keresztül a beállításokat és le is menthetjük a felvételeket a készülékünkre. Sőt, akár még repülés közben meg is oszthatjuk azokat a közösségi oldalakon.

Phantom2 vision plus.jpg

A beépített GPS-nek köszönhetően a quadrokopter stabilan tudja tartani a pozícióját. A felbontása is elég jó, full HD-ban 30 vagy 25 FPS, míg 720p-ben 60 képkocka per másodperc. Fotók terén pedig 14 Megapixelre képes a szerkezet. Az alábbi videóban utómunkamentes felvételeket láthatunk.

Ára 379.000 Forint lesz, érkezése májusra várható, addig előrendelhető!

Címkék: videó új ár rendelés drón Magyarország DJI quadrokopter quadkopter DJI Phantom2 Vision Plus Vision+

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://multikopter.blog.hu/api/trackback/id/tr106038650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása