HTML

Drónblog

Manapság egyre elterjedtebbek a filmezésben használatos multikopterek amik beépített kameráktól kezdve akár a nagy, több kilós profi eszközökkel történő légi filmezést is megoldhatóvá teszik.

Hirdetés

dron2_kiado_reklamfelulet6_310_290.jpg

Nick Woodman a GoPro cég tulajdonosa hivatalosan is bejelentette végre amit már egy ideje rebesgetnek, hogy a GoPro cég is saját márkás quadrokopterrel lép ki a piacra 2016 első felében. A döntés eléggé evidens, bár véleményünk szerint azért kissé megkésett, hiszen több alsó-középkategóriás drón eleve GoPro kamerákra van (vagyis inkább már csak volt) optimalizálva.

nick_woodman_gopro_drone_bejelentes.png

A bejelentés pillanata: Nick Woodman a Code Conference-n

A piacvezető DJI dróngyártó és Woodman piacvezető sportkameragyártó cége között folytak tárgyalások amik végül eredménytelenek lettek a komplett kopter legyártására, de azért nem teljesen, hiszen a DJI fogja begyártani nekik a létfontosságú elektronikus 3 tengelyes kamerastabilizátorokat.

gopro_drone.jpg

Ez egy DJI quadrokopter a poén kedvéért GoPro dizájnnal. Nagy különbségek azért nem várhatók majd

A Code Conferencen-n Woodman elmondta még hogy több kapcsolódó terméket is terveznek piacra dobni a drónnal együtt. Ára nagyjából a versenytárs gyártókéval fog megegyezni, valahol a DJI és a 3DRobotics illetve a Parrot cég termékeinek ára környékén várható.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Megosztani, lájkolni ér!

Címkék: bejelentés újdonság új drone DJI Nick Woodman GoPro drón CodeCon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://multikopter.blog.hu/api/trackback/id/tr607498742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása